Név (kötelező)


Email cím (kötelező)


Tárgy


Ellenőrző kód
captcha


Ide írja az ellenőrző kódot


Üzenet


Szolgáltatásaink

Árufuvarozás

A megalakulást követő években Társaságunk fő profilja a közúti áruszállítás volt. Az elmúlt 20 év alatt a piaci igényeknek megfelelően szakosodtunk, a nagytömegű föld- és szóródó anyagok szállítására, mivel az autópálya valamint gátépítéseknél erre volt igény. Jelenleg szóródó anyagok, valamint föld- és törmelék szállítására van kialakítva a szállítóeszköz parkunk. Ezen szállítási feladatokon kívül vállalunk gépszállítást, speciális eszközök szállítását 30 t-ig. Rendelkezünk saját műhelykocsival és szerviz háttérrel a lehetséges problémák gyors kiküszöbölésére.

Fuvarozás

Útépítés

Cégünk rendelkezésére álló útépítő gépeinkkel, tapasztalt szakembergárdával, tudunk vállalni útépítési munkálatokat. Célunk, hogy gyorsan, de mégis kiváló minőségű utakat építsünk. Mobilitásunknak köszönhetően rövid határidőn belül el tudjuk kezdeni a kért munkálatokat.
A tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Kitűnő kapcsolatainknak köszönhetően áraink több éve tartósan alacsonyak.

Útépítés

Épületbontás

Cégünk vállalja lakóépületek, műtárgyak, ipari és egyéb létesítmények teljes körű bontási munkálatainak kivitelezését, és a bontás során keletkező hulladékok elszállítását, hasznosítását előzetes felmérést és egyedi ajánlattételt követően. A legkülönfélébb épületek szakszerű bontását több mint egy évtizede végezzük. A körülményekhez és az elvárásokhoz kialakított gépparkunk teljes mértékben megfelel bármilyen hazai épület lebontásához.

A fő-, vagy alvállalkozásban elnyert munkáinkat szervezett, gyors kitelepüléssel, a határidők betartása mellett a megrendelőink igényeinek megfelelően végezzük el.

A bontási munkálatokból keletkező hulladékokat törekszünk minél nagyobb arányban újrahasznosítani.

épületbontás

Mélyépítés

A gépparkunk alkalmas különféle földmunkák elvégzésére, legyen az akár pincetömb, házalap kiemelés, tereprendezés, parkoló készítés, alapozás, vagy akár árokásás. Rendelkezünk 30, 40, 60 és 90 cm-es árokásó kanállal, törőfejes adapterrel is. Munkagépeinket profi gépkezelővel biztosítjuk a hatékony munkavégzés érdekében.
Mélyépítési munkákat vállalunk:
– Csatorna építés
– Pincetömb kiemelés
– Nagytömegü földmunkák végzése

Mélyépítés

Haszongépjármű kereskedés

Kereskedés

Haszongépjármű bontás

Bontónk kamionokhoz és kishaszon-gépjárművekhez is széleskörű alkatrész ellátást biztosít.
Raktárkészletünk főleg MAN, Mercedes, Scania típusokhoz kínál nagy választékban bontott alkatrészeket. Telefonon és internetes elérhetőségünkön érdeklődhet a hét bármely napján.

kamion bontó